Free background from VintageMadeForYou

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sydämen tykytyksiä Turun reissulla

Lähdettiin perjantaina iltapäivällä ajelemaan kohti Turkua, koska nuorisoparillamme oli GP kisat siellä seuraavana päivänä. Olimme varanneet yöpymispaikaksi Turun keskustasta City Börssistä huoneen. Perille päästyämme menimme melkein heti nukkumaan, koska seuraavana aamuna kello herättäisi 06.30.
Kauaa emme kuitenkaan saaneet nukkua rauhassa, kun klo. 01.25 heräsimme kovaan ääneen - palohälytykseen. Ensin kuulutettiin, että "pysykää rauhallisina ja omissa huoneissa odottaen uusia ohjeita". Nopeasti kuitenkin kuulutus muuttui; " Koko hotelli on välittömästi evakuoitava" !!!! KÄÄK!!!!!
Vaatteet nopsaa päälle. Laukku, kukkaro, kamera ja puhelin mukaan ja ulos....
Käytävälle tultuamme nenää tuli välittömästi savun haju - ei siis ollut kyse "harjoituksesta", vaan jotain todellakin oli tapahtunut... Rappuja pitkin menimme ulos - vastaan tuli palomiehiä sammuttimien kanssa...
Kuulimme evakuointia valvovalta hotellin virkailijalta, että joku oli kerrosta alempana 6. kerroksessa laittanut mikroon kirjan ja sitten mikron päälle - koko 6. kerros oli kuulemma savun vallassa.... voi että oli "kiva pila"!!! Tuli kyllä tempun tekijöille kalliiksi...

Paloautoja oli ulkona jo neljä, kun tulimme ulos hotellista. Väki siirtyi torin toisella puolella olevaan Hamburger Börssiin suojaan siksi aikaa, että City Börssi saatiin tuuletettua ja taas turvalliseksi.


Reilun tunnin kuluttua saimme palata takaisin hotelliimme - vieno savun haju tuli vielä nenään, mutta tilanne oli muuten ok. Rappuja pitkin kiipesimme 7. kerrokseen - se oli pieni "yöjumppa" ;) - hissejä emme saaneet vielä käyttää.
Mutta se se vasta oli temppu tämän seikkailun jälkeen, että päästiin taas uudelleen uneen, kun edelleen meillä oli se aikainen herätys edessä... ja kyllähän sitä sitten väsyttikin, kun kello aamulla herätti...

Kisoihin päästiin - väsyneenä kylläkin - mutta ajoissa... Nuoret tekivät hyvät suoritukset molemmissa tansseissa. Vakiot olivat tosin nyt tällä kertaa vahvemmat ja paria ruksia vaille jäikin seuraavalle kierrokselle pääseminen. Se harmitti vähän, mutta myös ilostutti... Kehitystä oli tapahtunut positiiviseen suuntaan... Jospa ensi kerralla se seuraava kierros onkin sitten todellisuutta...Kisojen jälkeen tuumasimme yhteen ääneen, että tämä kisareissu jää kyllä erikoisuudellaan mieleen... Eipä aikaisemmin olla moista koettu.
 Tyytyväisinä ja onnellisina palasimme kisoista sitten kotiin.... ja nukuimme seuraavan yön omissa sängyissämme kuin "tukit".

                                                 - Sirpa -

5 kommenttia:

Korukopan Eija kirjoitti...

Jopas teillä oli reissu kaikkine jännityksineen! Tästä hölmöilystä taisi olla jossain nettilehdessäkin..

Sirpa kirjoitti...

Juu, niin oli - Iltasanomissa ainakin. Teon takana oli ollut kaks tyttöö ja kaks poikaa - 16-17-vuotiaita. Oli varmasti todella ikävä yllätys näiden nuorten vanhemmille...

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Voi kamala!!!
Miten jollakin voi välähtää noin, missähän se järki on ollut?!? ;(

Ja varmasti muistatte tuon reissun aina :)

kosotäti kirjoitti...

Löysinpä kivan blogin,tänne jään.
Jo teillä oli reissu, onneksi selvisitte säikähdyksellä.
Missä niiden nuorten järki oli??

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Huh huh mikä kokemus! Vamaan tykyttää pitkään. Onneksi selvisitte säikähdyksellä. Hienoa menoa pojallasi, onnitteluja parille.
Kyselit blogissani kuvien kääntämisestä. Linkitän siihen tekstiini sivun josta saa valmiiksi käännettyjä kuvia vapaasti käyttää. Lisäksi olen kääntänyt Word Artissa omia lauseita. Siinä vaan kirjoitetaan teksti ja klikataan se niin, että tulee "laatikko" sen tekstin ympärille. Otetaan vasemman reunan keskeltä hiirellä kiinni ja vedetään tekstin yli oikealle kunnes teksti on kokonaan kääntynyt.Saakohan tästä mitään selvää? En löytänyt sähköpostiosoitettasi, olisin laittanut postia.
Iloista viikkoa sinulle.
Kaisa