Free background from VintageMadeForYou

maanantai 15. lokakuuta 2012

Jälleen kamerakurssilla

Niin tosiaan kamerakurssilla on jälleen käyty. Nyt kurssi oli kahden viikonlopun mittainen ja Isokyröläisen Eetu Nyrhisen pitämä :).
Eetu nuoresta iästään huolimatta oli tosi osaava, kärsivällinen ja otti  ryhmäläisensä hienosti huomioon - meitä kurssilaisia kun oli melko isolla ikähaarukalla mukana. Kurssilla oli mukana myös niin pokkarikameran omistajia, kuin sitten digijärkkäriläisiäkin ja kaikki me saatiin varmasti tasapuolisesti opetusta oman kameran toiminnoista ja muusta.
Kurssilla käytiin läpi myös Picasan käyttöä, että osaisimme sitten vähän muokatakin kuvia. Kun kyllä niitä muokattaviakin kuvia tulee, vaikka kuinka olis käyty kamerakurssilla ;)
Itse innostuin noista kollaaseista ja niiden tekemisestä ja laitankin nyt tähän muutaman tuotokseni :) Näistä innostuneena ja jälleen uusia asioita oppineena jatkan eteenpäin iloisin mielin (vaikka tää syksy meinaakin voimat viedä, kun vaan sataa ja sataa ja sataa ja.......)                                                    -  Sirpa  -

2 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Ihania kollaaseja ja aivan hurmaavia nämä tanssiparit!

Sirpa kirjoitti...

Kiitos Heleena :)
Juu on nuo meidän pojat olleet mukana kohta pian 10 vuotta tuossa touhussa. Teemu oli 5-vuotias ja Niko 6,5 v., kun ekan kerran tassisaliin menivät. Onhan niiden vuosien aikana ollut niin ylä- ja alamäkeäkin, mutta mukana vielä ovat. Nyt tuo ikä tuo haastetta hommaan ja Nikolla on vähän paineita myös koulun puolelta - aloitti syksyllä lukion. Mutta kausi kerrallaan jatketaan. Ja toivoa sopii, että kun taas sitten uusi kausi alkaa, mukana oltaisiin vieläkin. Mutta ellei olla, saamme kuitenkin olla kiitollisia näistä kuluneista vuosista. Moniin ihaniin ihmisiin olemme saaneet tuttustua ja pojat ovat saaneet monenmoisia eväitä elämänsä varrelle tämän hyvän harrastuksen myötä. Ja ovatpa pojat myös pysyneet poissa monesta "pahasta", kun ovat ahkerasti vaan lähteneet treenaamaan, eikä vain pyörimään tuonne "kylille". Puhumattakaan yhteisetä ajasta, jota olemme poikein kanssa saaneet viettää harkka- ja kisamatkoilla - sitä ei korvaa mikään <3