Free background from VintageMadeForYou

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tanssia

Taas oli meillä tanssin täyteinen viikonloppu. Sunnuntaina Kauhajoen Casino järjesti aluekisat, joihin meidänkin nuoret osallistuivat.
Junnupari kisasi vain lattarit, koska vakioita ei ollut B-luokalle. Toisaalta, oli varmaan hyvä keskittyä nyt vain yhteen tanssiin, kun sairastelun takia on harjoitukset jääneet vähän vähiin viime kuukausina. Tuolla tasolla, jossa parimme kisaavat, tarvitaan jatkuvaa treenaamista, jotta pysytään vähintään samassa tasossa kilpakumppaneihin verrattuna. Jo muutaman viikon treenaamattomuus kostautuu ja karsintakierrokselta on vaikea päästä jatkoon. Se on karmea totuus, jopa nuorten kohdalla, saatika sitten tälläisten senioriluokkalaisten kohdalla. Vauhti on kovaa - löysäilyyn ei ole varaa...Nuorisoparimme kisasi yleisessä luokassa, koska omaa luokkaa ei kisoissa ollut. Siitä huolimatta pari pärjäsi oikein hyvin... lattareista tuli kultaa...


Ja vakioista pronssia... Hopea meni yhdellä pisteellä "sivusuun" - pienestä se on usein kiinni.Mutta kaikenkaikkiaan siis mukava ja antoisa päivä meillä oli - eli hyvin tuli vietettyä tämäkin viikonloppu :)

Ei kommentteja: