Free background from VintageMadeForYou

lauantai 18. joulukuuta 2010

Joulukiireitä pitänyt.....

Niin - joulu kyllä tulee taas aivan liian nopeasti :) Joka vuosi, joulun alla joulumyyjäiset ja muut tapahtumat vievät salakavalasti ajastani suuren osan. Sitten puolessa välissä joulukuuta huomaan, että oman joulun valmistelu; lahjojen tekeminen / ostaminen, joulusiivot ja muut töpinät ovat auttamatta alkutekijöissään... Ja sitten iskee PANIIKKI.... Tosin nyt juuri yritän pitää hermoni kurissa ja ajattelen, että ei tässä vielä mitään hätää ole... Alkoihan mulla lomakin - eli saan ihan rauhassa tässä miettiä ensin mistä aloittaisin...

Katselin tuossa kangaspinoani ja ajattelin, että jospa tekisin meidän makuuhuoneeseen uudet verhot jouluksi... Siitä vois melkein aloitella.... Ja jos vielä pari tyynynpäällistäkin tekisin - jos kangasta vain piisaa ;)
Siispä siihen seuraavaksi!

Laitan kuitenkin muutaman kuvan jo tekemistäni joulujutuista... Näyttääkseni, etten ole ihan toimettomana ollut kuitenkaan, vaikka blogipäivityksestä onkin vierähtänyt aikaa ;)

Huovutusvillasta tonttupariskuntaNäihin joulutähtiin en koskaan kyllästy :)

Joulun kukka-asetelma

2 kommenttia:

Enna kirjoitti...

Ihania joulujuttuja olet tehnyt, kiva että kerkesit päivittää niitä blogiisi. :) Oikein rauhallista joulun aikaa sinnepäin! :)

Sirpan maailma kirjoitti...

Kiitos Enna :) Samoin teillekin....