Free background from VintageMadeForYou

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Markkinahumua

Viime viikonloppu meni markkinahumussa. Tällä kertaa markkinat tuli katsottua puotipuksun roolissa, eikä asiakkaana, kuten yleensä.
Raskas viikonloppu oli jotenkin - jalat ihan puhki, kun illalla kotiin tulin. Ihmettelinkin, kuinka toiset jaksavat joka viikonloppu pystyttää telttansa johonkin päin suomea ja olla iloisena palvelemassa asiakkaita. Eikö siihenkin touhuun kyllästy? Mulle ainakin riitti ihan tämä viikonloppu markkinahumua....ja harkitsen kaksi kertaa, ennenkuin lähden ensi vuonna mukaan.. Oli se senverran raskasta ja uuvuttavaa touhua.
Onneksi sää oli suosiollinen. Vain lauantaina aamulla satoi vähän aikaa, muuten oli joko puolipilvistä tai aurinkoista. Tuuli kyllä välillä niin, että pelkäsin teltan lähtevän tuulen mukaan.
Yhtä kokemusta siis rikkaampana aloitan uuden viikon - ja se onkin nyt sitten jo juhannusviikko :)
Juhannussuunnitelmia ei ole - ainakaan vielä, mutta eipä niitä meillä oikein koskaan ole ollut. Sitä on oltu joko töissä tai sitten päätetty tekemiset just vasta juhannuksena. Eli katotaan nyt mitä tapahtuu - se nyt on ainakin varmaa, että töissä en ole ;) Puoti kun sulkee ovensa torstaina klo. 16.00 aikaan ja aukee seutaavan kerran tulevalla viikolla - juhannus on vapaata tänä vuonna.

Ei kommentteja: