Free background from VintageMadeForYou

tiistai 6. elokuuta 2013

Mihin katosikaan kesä-heinäkuu?

Niin mihinkähän ne katosi?? Täällä blogipuolella on ollut niin hiljaiseloa, että voisi jopa epäillä, että olen saanut blogaamisesta tarpeekseni... No jos totta puhutaan, ehkä osittain pitää paikkansa sekin... mutta suurin syy on varmaan tää meidän läppäri!!!! Oon niin kyllästynyt tämän koneen temppuiluihin!
Kun jotain sivua yrität saada auki, ponnahtaa eteesi ensin pari mainossivua ja muuta yhtä typerää juttua... ja menee siinä hermot niitä sulkiessa ja taas miettiessä, että mihinkäs jäinkään....ja kun sitä tekee muutaman kymmenkunta kertaa!!!
No joo, se tästä valituksesta....

Niin mutta mistäs aloittaisin?? Meillä on keväästä lähtien ollut yhtä sun toista tapahtumaa, juhlaa ja vain arkista aherrusta. Osasta haluaisin tehdä ihan oman juttunsa - ja ne tapahtumat taidankin jättää myöhempään hetkeen - niiden kirjoittamiseen tarvitaan aikaa ja oikea tunnelma :)

Mutta otetaanpa nyt sitten käsittelyyn vaikka vaan käsityöt...
Nyt olen lähinnä virkkaillut kaikenlaista pientä... virkkauksen on ollut helppo ottaa mukaan automatkoille ja näin lomalla ollessa puutarhakeinussa istuskellessa on ollut kiva virkata... Niinpä tätä "pientä" on nyt sitten syntynyt :)

Vauvanpeittoja isoäidinneliöistä

Lakupatalappuja

Lasinalusia


2 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Painetaanko peukkua!
Juuri mietin, mihin se aika katoaa...
Ja lakupatalappuni just minuutti sitten sain osat valmiiksi, mutta nyt on jo kiire kaupungille entisen työpaikkani eläkeläisten kuukausitapaamiseen.
Kaunista ja lämmintä on ollut, hyvää jatkoa!

Sirpa kirjoitti...

No melkeinpä pitäis painaa peukkuja -
kunnolla yhteensattumia :)
Hassua :D