Free background from VintageMadeForYou

torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Suomen juhliessa tälläinen tavallinen tallaaja täällä yrittää järjestää "pikasynttärit" esikoiselle, joka eilen täytti 16vuotta :) "Pikasynttärit" sen vuoksi, kun tuli viime vuonna sanottua, että kun ripille pääsee, niin ei sitten enää vietetä varsinaisesti synttäreitä... mutta eihän sitä nyt viitsi niin ikävä olla :)
Tiedän, että isovanhemmat ja veljeni perheineen ainakin olisi olleet tulossa - siispä eipä siinä muuta, kuin järjestetään "pikasynttärit"...
Järjestelyjä hieman vaikeuttaa se, että tuossa päivällä koiria ulkoiluttaessani, nyrjäytin nilkkani ja kaaduin melko pahasti . Meidän tiet ovat täällä niin ihanassa kunnossa... jo pelkällä asfaltilla kävely on vaarallista - monttu montun vieressä  - koko ajan pitäis kattoo jalkoihinsa... No niin, nyt en katsonut ja näin sit kävi...
Nilkka on kyllä tosi kipee, mutta kyllä sillä nyt jotenkin kävelee...
Touhuilujen lomassa piti vielä kuitenkin ehtiä muutama kranssi vääntää Joulupuotiin - vaikka siihen ei tosiaan olisi ollut aikaa ;)


No nyt sitten jatkamaan puuhia...

Hyvää Itsenäisyyspäivää teille kaikille :)

                                  -Sirpa-

2 kommenttia:

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Katselin noita vanhempiakin julkaisuja.
Aivan mahtavia juttuja olet tehnyt putiikkiin!! Toitottavasti mahdollisimman moni löytää teidät!

Sirpa kirjoitti...

Kiitos Mia! Kyllä meidän Joulupuodissa on ollut ihan mukavasti vilskettä - vielä olis puoti auki ensi viikon... sit ovet sulkeutuu ja aloitetaan joulunvalmistelut kotonakin :)