Free background from VintageMadeForYou

torstai 6. syyskuuta 2012

Että sellainen kesä....

Että sellainen kesä se oli.... monenmoista tapahtumaa täynnä - iloa ja murhettakin mahtui.
Murhetta tuotti erityisesti miehen sairastelu - hänellä todettiin kesän aikana keuhkosarkoidoosi ja tästä sitten johtuen tuli yhtä sun toista lisävaivaa koko ajan lisää - mm. silmien värikalvontulehdusta yms.
Säätkään eivät nyt ihan suosineet tänä kesänä - odotukset olivat kovemmat... Sitä "intiaanikesää" ei tullutkaan tänä vuonna...
 Matkusteltu ei niin hirveesti - no okei - pari reissua Viron puolelle tehtiin, mut muuten pysyttiin melkolailla kotikonnuilla. Mökkeiltiin jonkin verran - kalastelua ja ravusta kuului näihin kuvioihin.
Käsitöitä tein - tottakai :) - lähinnä kutomalla ja virkkaamalla tossuja ja huiveja. Muutaman villatontun väsäilin tilauksesta... Skräppisivuja ja kortteja tein myös, kun jatkoimme kaverin kanssa "kerran viikossa askarrellaan yhdessä" -kurssia :) Kiitos tästä Jaanalle!

Syksy on nyt jo pitkällä ja tuosta kesästä on nyt vain muistot... Mutta en voi tosiaankaan sanoa, että olisin tyytyväinen menneeseen kesään, oli se kuitenkin niin paljon sitä murhetta täynnä.... Mutta elämä jatkuu - ja uusi päivä, viikko, kuukausi taas tulee... Ihmisen mieli on kummallinen - sitä toivoo, luottaa ja odottaa, että huominen on jo taas parempi - sairauksista selvitään, aurinko paistaa vielä lämpimästi ja uusi kesä tulee pian.... Näillä sitä jaksaa mennä eteenpäin iloisin ja luottavaisn mielin...
Kaunista syksyä ja kaikkea hyvää kaikille teille, jotka tänne blogiini eksytte... "pidetään lippu korkealla" :D


Tontut kesävaatteissa ;)

Illan pimetessä....

Ihana vanha kivisilta

Ravustaja ja saalis

Kahluusaappailla oli käyttöä

Syötin vaihtoa

Vanha myllyn paikka

Kosken kuohunta on huumaavaa

Viron satama

Vanha kaupunki Tallinnassa

Men in black ;)

Vanha kaupunki


Ei kommentteja: