Free background from VintageMadeForYou

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Amigurumeja ja prinsessoja

Aikaisemmin olen (oikeesti) ihmetellyt, mikä kumma noissa amigurumeissa, eli japanilaisessa maskotissa oikein viehättää... Nyt kun päätin kokeilla yhden amigurumin tekemistä, niin koukkuun jäin heti :)
Nyt vaan suunnittelen koko ajan, mitä seuraavaksi tekisin. Ongelma on vaan siinä, että en osaa tulkita noita teko-ohjeita, vaan yritän väkertää tekelettä "oman pään mukaan" ja se ei välttämättä ole ihan helppoa sekään.
No jos pitäytyy vaan tälläisissä helpommissa jutuissa (- niin mikä nyt sitten on helppoa???) , niin ehkäpä tekeminen luonnistuu ihan ilman niitä ohjeitakin - tai ainakin työstä tulee sitten oman näköinen :DPrinsessoja aloin väkertää tässä taannoin työkaverini Helenan innoittamana :) (Terkkuja vaan Helenalle )
Hän oli tehnyt vielä vaneerista prinsessasängyn, johon teki sitten yhdeksän eriväristä patjaa... ja patjojen alle tuli tietenkin vielä herne... sadun mukaan.
Mielestäni prinsessat ja sängyt olivat niin ihania, että välittömästi halusin kokeilla niiden tekoa itsekin. Nyt prinsessoja on melkein valmiina kaksi, mutta sänkyä en vielä ole tehnyt. Eka prinsessani on vaan vähän "possun punainen", kun mulla ei ollut kotona varastossa kunnon ihinväristä lankaa. Onneksi löysin sitten tuohon toiseen jo oikean väristä - ja se näyttääkin (omasta mielestä ainakin) huomattavasti paremmalta ...3 kommenttia:

Helena Nieminen kirjoitti...

Hienoja ja söpöjä prinsessoja olet Sirpa tehnyt,parempia kuin malli,hauskaa kesää sinulle ja perheellesi,käyn täällä aina vilkaisemassa blokiasi,terv.Helena

Sirpa kirjoitti...

Kiitos Helena :)
Mutta kyllä malli oli parempi - usko pois :D
Kiva on näitä prinsessoja väsätä - ja aina, kun niitä olen tehnyt tai niitä vaan katsellut, tuovat ne sinut mieleeni :D
Oikein ihanaa kesää sinullekin... Ja jahka tässä saan aikaiseksi, tuun vielä katsomaan sitä sun nukkekotiakin - Ja sitä "Helenan blogia" odotellessa ;)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Hienoja prinsessoja, mutta tuo amppari vei mun sydämen;) Aivan ihana!