Free background from VintageMadeForYou

maanantai 6. helmikuuta 2012

Tunnustus nro 4.


Sain nukkekoto Toiska-blogista ihanan tunnustuksen.
                 
             Kiitos Heleena!
  
Tunnustuksia on aina ihana saada ja varsinkin näin "pienenä" bloggaajana ne lämmittävät sydäntä valtavasti. On mukava kuulla, että joku tykkää blogistani - se kannustaa jatkamaan.
Tiedän, että tätä minunkin blogia seuraa aika monta sellaista (mm äitini - terkkuja vaan äidille <3), joka ei kuitenkaan laita "merkkiä" käynnistään - ja eikä tarviikkaan... Kuulen niitä kommenteja sitten ihan livenä :D Mutta totta on myös se, että on ihana huomata, että joku on laittanut kommentin tai jopa peräti liittynyt lukijakseni...
Kiitos siis kaikille blogini seuraajille - niille, jotka jättävät käynnistään "merkin" ja niille, jotka käyvät "kääntymässä"... Olette kaikki yhtä ihania <3

Tämä tunnustus tulee jakaa eteenpäin viidelle muulle blogille, joilla on alle 200 lukijaa.
Näitä olisi seuraamieni ihanien  blogien  joukossa varmaan monia  (kaikilla ei ole lukijoiden määrä näkyvissä), mutta tähän hätään tulee mieleen Ennan kenkälaatikossa , Paperia ja lankaa , Marikan elämää ja askartelut , Maikin maailma  ja Tontturaija - blogit. Monta muutakin ihanaa blogia olis ollut kiva tähän listaan lisätä, mut kun sai laittaa vaan viisi :)
Talvisin terkuin Sirpa

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oi, kiitos oikeinkin kovasti!

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Kiitos ihanasta tunnustuksesta, lämmittää mieltä näin pakkasen keskellä :)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Oikein paljon onnea tunnustuksesta!!
Tuo kommnetoiminen on aina vähän harmillista, kun itsekkin katsoo kävijämäärää, ja kuitenkin vain pari kommentoi... Kommnettien myötä blogin pitäminenkin on kiintoisaa:)

Oikein hyvää talvista viikkoa sinulle!

Enna kirjoitti...

Kiitos ihanasta tunnustuksesta, laitetaan eteenpäin! :)