Free background from VintageMadeForYou

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Pajutöitä vuosien takaa...

Pajut ja risut, yms. luonnon materiaalit ovat mun lemppareita. Tässä muutamia vuosia takaperin kävin säännöllisesti pajutyökursseilla, mutta ajanpuutteen vuoksi olen joutunut tästä ihanasta harrastuksesta luopumaan ainakin hetkellisesti... Pajusta tehtiin niitä perinteisiä koreja ja kaikkea muuta mitä vain mieleen juolahti.... tulihan sitä tehtyä mm. oikean kokoinen akustinen kitara, ukkometso, lintulauta.....

Osa näistä tekemistäni töistä on joutunut jo takkaan lämmittämään kotia, mutta löytyy vielä muutamia tekeleitä, joihin ei ajanhammas ja luonnon vaihtelevat säät ole merkkejään jättäneet :)
2 kommenttia:

Enna kirjoitti...

Nythän tätä päivitystä pukkaa, ettei meinaa perässä pysyä! :)

Luinko oikein, että takkaan, ei takan reunalle?! Reunallehan ne kuuluisivat, aivan ihania ovat!
Varsinkin tuo pupujussikka! :)

Sirpan maailma kirjoitti...

No niinpä pukkaa... pitää ottaa vähän mennyttä aikaa kiinni ;)

Kyllä luit oikein... takkaan meni ja iloisesti paloi :) Ne "ravistuu" niin kovaa tuolla ulkona ollessaan, että hajoovat ihan käsiin - pakko on niistä sitten luopua.

Pupukin alkaa olla jo harmaa ja hauras, mutta sitä olen vielä yrittänyt "elvytellä" - mattalakkaa olen aina välillä sen päälle suihkutellut, että kestäis pidempään. Olis kuitenkin jo aika lähteä hakemaan uusia pajuja ja tehdä tuolle pupulle seuraaja, kun ei tämä vanha kyllä enää montaa vuotta kasassa pysy.